Προϊόντα
Το καλάθι σας

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές άνω των 50€

Πολιτική επιστροφών

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο καταναλωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προϊόντος με άλλο μέγεθος, χρώμα ή άλλο προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς, εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται εντελώς Δωρεάν. Για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη, το κόστος είναι 5€


Προϋποθέσεις επιστροφής:

- Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί

- Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών

- Θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

- Σε περίοδο εκπτώσεων, προσφορών ή ειδικών τιμών οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δικαίωμα αλλαγής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2107102159  ή μέσω e-mail, εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί.

Κατόπιν επικοινωνίας με εμάς, γίνεται αποστολή του νέου δέματος και στην συνέχεια ανταλλαγή με το παλιό δέμα χέρι με χέρι με τον διανομέα (courier). Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την αλλαγή, τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αλλάξετε, στην αρχική τους συσκευασία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή πρέπει απαραίτητα να γίνει ανταλλαγή των δεμάτων χέρι με χέρι.


ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ BOX NOW

Αν έχεις παραλάβει τα προϊόντα σου μέσω BOX NOW και θες να κάνεις επιστροφή η διαδικασία είναι απλή

1.Γράψε τον αριθμό δέματος (10ψήφιος αριθμός) ή κόλλησε το αρχικό voucher που έχεις λάβει πάνω στο δέμα.

2.Πήγαινε στη θυρίδα που σε εξυπηρετεί (https://lockers.boxnow.gr/ )

3.Πληκτρολόγησε τον δεκαψήφιο αριθμό και πάτα οκ.

4.Τοποθέτησε το δέμα στη θυρίδα και κλείσε την πόρτα.

Μόλις ολοκλήρωσες την επιστροφή!

Αν έχεις επιλέξει κάποια άλλη μεταφορική κατά την αγορά σου, μπορείς και πάλι να επιστρέψεις την παραγγελία σου με την BOX NOW. Απλά πάτησε το παρακάτω κουμπί για να ξεκινήσεις τη διαδικασία επιστροφής και ακολούθησε τις οδηγίες για να την ολοκληρώσεις εύκολα και γρήγορα.


Εναλλακτικά πάτησε εδώ

Επιστροφές με BoxNow


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων έχουν κόστος 5€ που θα αφαιρείται, κατόπιν σχετικού συμψηφισμού, από το επιστρεφόμενο ποσό.

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής με σκοπό την επιστροφή της αξίας του επιστρεφόμενου προϊόντος, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος από εσάς και εφόσον πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Καλέστε την Elta Courier στο 11120 για να επιστρέψετε με δική μας χρέωση (επιλέγοντας χρέωση παραλήπτη) το δέμα σας στην διεύθυνση: Shoe Mart, Κρήτης 2, ΤΚ 24100, Καλαμάτα, Τηλέφωνο 210 7102159.

Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε το κόστος των μεταφορικών κατά την αποστολή!Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier.


Προϋποθέσεις επιστροφής:

Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση όπου αποστάλθηκαν από το www.shoemart.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές.

Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Αφότου επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την επιστροφή, τοποθετήστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, στην αρχική τους συσκευασία.

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να τα συσκευάζετε κατάλληλα σε μια οποιαδήποτε σακούλα.Η εταιρία μας εγγυάται την επιστροφή χρημάτων για οποιοδήποτε λόγο, για αγορές προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται με κατάθεση στον λογαριασμό σας

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με φωτογραφία του ελαττωματικού προϊόντος για να εγκριθεί η αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων και να προχωρήσει η διαδικασία εντελώς δωρεάν, για την δική σας εξυπηρέτηση.